Bestuursvergadering

Categorie
Bestuur
Datum
4 februari 2019 19:30
Locatie
Huize Leemhuis, Slagharen
Bestuursvergadering
 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Rondleiding Amsterdam

Zondag 14 april kregen 12 enthousiaste leden alweer voor de vijfde keer de jaarlijkse fotorondleiding in Amsterdam, deze keer naar de NDSM in Amsterdam-Noord. Dit is een voormalige scheepswerf en nu een culturele broedplaats.

Lees meer...

FotoSlag laat ze vliegen.

Sponsoren zijn voor clubs en verenigingen zeer waardevol, zeker voor de kleinere.
Tot de bedrijven die fotoclub FotoSlag uit Slagharen jaarlijks steunen behoren ondermeer Peters Hout & Bouwmaterialen en Kosse Installatietechnieken uit Slagharen.
Hoewel sponsoren er bij voorbaat niet van uitgaan dat de betreffende club of vereniging iets terugdoet als dank voor de financiële bijdragen, vindt fotoclub FotoSlag dat daar best eens wat tegenover mag staan.

Lees meer...

FotoSlag laat het weer zien in een bijzondere foto-expositie

Vanaf 27 maart kunt u de komende vijf maanden in verzorgingshuis Van Dedem Marke in Dedemsvaart een bijzondere fototentoonstelling bezoeken.
De ca. 30 foto’s van verschillende aard zijn gemaakt door leden van fotoclub Fotoslag uit Slagharen en laten de brede fotografische interesse zien van de fotografen.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

20 april: Presentatie portretfotografie toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.
Meer informatie Akkoord Niet akkoord