Bestuursvergadering

Categorie
Bestuur
Datum
4 februari 2019 19:30
Locatie
Huize Leemhuis, Slagharen
Bestuursvergadering
 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Rabobank Clubkas Campagne

Helpt u ons mee?
De Rabobank Vaart en Vechtstreek heeft ook dit jaar een Rabobank Clubkas Campagne. We hebben ons daartoe ingeschreven. Met als doel (les)materiaal aan te schaffen voor de leden en toekomstige leden. Wat doen wij ? We komen iedere derde woensdagavond van de maand (behalve de maanden Juli en Augustus) bij elkaar in De Eik in Slagharen.

Lees meer...

Koud klusje in Zwolle

Dinsdag morgen 5 Februari zijn we met een paar leden van Fotoslag op weg naar Zwolle, naar het IJsbeeldenfestival. We waren mooi op tijd, en dat was eigenlijk wel heel goed, want na een poosje werd het drukker, en dat is voor foto´s maken niet altijd gemakkelijk. Staat er altijd iemand voor, wat jij eigenlijk op de foto wilt zetten. Maar wij waren mooi voor de grote meute aan, en de mensen die er waren liepen de meesten wel met een fototoestel.

Lees meer...

Blauwbekken om de bloedmaan

Op de maandagmorgen om 5.45 uur je nest uit om samen met een aantal clubgenoten de super bloedmaan te fotograferen.

Thermo onderkleding aan, dikke jas en handschoenen niet vergeten want het is min 7 tot min 9 graden buiten; hoe gek kun je zijn? Maar goed een super bloedmaan is dan ook wel iets bijzonder die je niet al te vaak kunt aanschouwen en fotograferen.

Lees meer...
Created by LINELABOX
Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.
Meer informatie Akkoord Niet akkoord