Bestuursvergadering

 Registratie gesloten
 
0
Voorzittershamer
Categorie
Bestuur
Datum
2 december 2019 19:30
Locatie
Huize Leemhuis, Slagharen
Bestuursvergadering
 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Corona Virus

  

Beste leden,

Het kabinet heeft 31 maart 2020 besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

Lees meer...

Classic cars of brommers kiek'n ?

Het maandelijkse uitje van FotoSlag ging deze maand richting Nieuwleusen. De activiteitencommissie had bij Noordhuis Classics een afspraak gemaakt om een ochtend te mogen fotograferen. Een 9-tal clubleden had wel interesse om de oude klassiekers op de foto te zetten. Al had men geen idee wat voor “Classic cars” men zou aantreffen! Noordhuis Classics importeert namelijk zijn aanbod uit Californië vanwege het warme en droge klimaat daar. Het voordeel hiervan is dat de auto’s in topconditie verkeren. 

Lees meer...

EEN FANTASTISCH JAAR VOOR FOTOSLAG

Op 22 januari 2020 werd in het clubonderkomen in De Eik in Slagharen de goedbezochte jaarvergadering van fotoclub FotoSlag uit Slagharen gehouden.

Het bestuur legde het jaarprogramma 2020 met de titel “Samen op Weg naar het Perfecte Plaatje” en de jaarstukken van 2019 ter goedkeuring en vaststelling voor aan de aanwezige leden.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

23 juni 2020: Uitnodiging 10-jarig jubileum. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.