Flitser meenemen
Statief meenemen
Camera meenemen
Landbouwmuseum avereest

 Registratie gesloten
 
9
Categorie
Activiteiten
Datum
16 februari 2019 13:30 - 17:00
Locatie
Langewijk 240, 7701 AM Dedemsvaart
Op 16 Februari staat er een uitje gepland , we gaan naar de bierbrouwerij in Dedemsvaart. Ze zijn open om 13.30 tot 17.00 . Wij krijgen een rondleiding en na afloop een kopje koffie of thee. Hier vragen ze €5.00 voor en de entreeprijs zit hier bij in. 
 
Vanaf het Kerkplein in Slagharen vertrekken we om 13.15. Voor diegenen die zelf rijden is het adres : 
               Langewijk 24 B, in Dedemsvaart.
Voor meer informatie zie hun site : 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Gaan we wel of niet naar: Waterloopbos

Zaterdag 4 mei stond op de agenda van onze activiteiten commissie het uitje naar het rijksmonumentale Waterloopbos in Marknesse op het programma. De buienradar en de weersverwachting voorspelden regen, hagelbuien, onweer en windstoten. Toch scheen de zon in Slagharen op deze morgen. Enkele leden hielden het voor gezien en meldden zich af. Wat doen we? Toch maar besloten om die kant op te gaan in de hoop op….. ook al was het vanuit Slagharen een uurtje rijden. Achteraf geen spijt van, wat hebben wij genoten van deze mooie omgeving, en het weer was ons gezind af en toe een hagelbui waar we geen last van hadden. De moeite waard om er nog eens naar toe te gaan in deze urbanbos.

Lees meer...

Rondleiding Amsterdam

Zondag 14 april kregen 12 enthousiaste leden alweer voor de vijfde keer de jaarlijkse fotorondleiding in Amsterdam, deze keer naar de NDSM in Amsterdam-Noord. Dit is een voormalige scheepswerf en nu een culturele broedplaats.

Lees meer...

FotoSlag laat ze vliegen.

Sponsoren zijn voor clubs en verenigingen zeer waardevol, zeker voor de kleinere.
Tot de bedrijven die fotoclub FotoSlag uit Slagharen jaarlijks steunen behoren ondermeer Peters Hout & Bouwmaterialen en Kosse Installatietechnieken uit Slagharen.
Hoewel sponsoren er bij voorbaat niet van uitgaan dat de betreffende club of vereniging iets terugdoet als dank voor de financiële bijdragen, vindt fotoclub FotoSlag dat daar best eens wat tegenover mag staan.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

20 april: Presentatie portretfotografie toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.
Meer informatie Akkoord Niet akkoord