Flitser meenemen
Statief meenemen
Camera meenemen
Landbouwmuseum avereest

 Registratie gesloten
 
9
Categorie
Activiteiten
Datum
16 februari 2019 13:30 - 17:00
Locatie
Langewijk 240, 7701 AM Dedemsvaart
Op 16 Februari staat er een uitje gepland , we gaan naar de bierbrouwerij in Dedemsvaart. Ze zijn open om 13.30 tot 17.00 . Wij krijgen een rondleiding en na afloop een kopje koffie of thee. Hier vragen ze €5.00 voor en de entreeprijs zit hier bij in. 
 
Vanaf het Kerkplein in Slagharen vertrekken we om 13.15. Voor diegenen die zelf rijden is het adres : 
               Langewijk 24 B, in Dedemsvaart.
Voor meer informatie zie hun site : 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Een kleine terugblik

Voor een expositie in het voormalige kloosterpand 'De Eik' in Slagharen zijn door een aantal leden van fotoclub FotoSlag foto’s gemaakt van oud keukengerei.
Een 30-tal foto’s biedt de bewoners en bezoekers van ‘De Eik’ letterlijk een kijkje in de keuken van de huisvrouw van vroeger en toont voorwerpen die men destijds gebruikte.

Lees meer...

Gebloemd uitje

Deze dag, 2 maart 2019 gingen leden van de fotoclub op pad om de bloemen op de foto te zeten. De een deed dit bij een carnavals optocht, de ander ging met een groepje naar de orchideeënhoeve. Bij die laatste was ik. Rond 11 uur waren we op de plaats van bestemming, en hebben eerst een kop koffie genomen, om daarna uit te zwermen in de Orchideeënhoeve. We waren met zeven personen, en het is leuk om te zien hoe de mensen met dezelfde passie van start gaan om foto’s te maken. Met of zonder flitser, met of zonder statief, met een of twee camera’s. Of met welke lens ga ik werken.

Lees meer...

Landbouwmuseum Dedemsvaart

Landbouwmuseum Dedemsvaart. 

Zatermiddag met leden van Fotoslag naar Landbouwmuseum in Dedemsvaart geweest. In een eigentijds gerestaureerd industrieel gebouw vindt u het Landbouw Museum Avereest. Hier wordt u meegenomen in het boerenleven tot halverwege de twintigste eeuw. Dit is het tijdperk dat paarden het land omploegden, er met de hand gemolken werd en het hele gezin werd ingezet om brood op de plank te krijgen.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

27 februari 2019 -  Nieuwsbrief februari 2019. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.
Meer informatie Akkoord Niet akkoord