Statief meenemen
Camera meenemen
Nationaal park weerribben-wieden

 Registratie gesloten
 
7
Weerribben
Categorie
Activiteiten
Datum
7 september 2019 10:00 - 16:00
Locatie
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

De Weerribben-Wieden is een samenhangend gebied met een gemeenschappelijk verhaal. Een cultuurhistorisch verhaal. Het is het verhaal van een gebied dat gemaakt is door mensen, met bloed, zweet en tranen. Ontstaan door vervening, turfwinning, overstromingen, stuwwallen, weren, ribben en wieden. Met vele cultuur-historische plaatsen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het verkennen van het gebied is een ontdekkingsreis, waardoor je ook Nederland en de Nederlanders beter leert kennen.

Het centrale thema is de geschiedenis van de vervening, de overlevingsstrijd van mensen en de bijzondere natuur die onder invloed van mensenhanden is ontstaan.

 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

EEN FANTASTISCH JAAR VOOR FOTOSLAG

Op 22 januari 2020 werd in het clubonderkomen in De Eik in Slagharen de goedbezochte jaarvergadering van fotoclub FotoSlag uit Slagharen gehouden.

Het bestuur legde het jaarprogramma 2020 met de titel “Samen op Weg naar het Perfecte Plaatje” en de jaarstukken van 2019 ter goedkeuring en vaststelling voor aan de aanwezige leden.

Lees meer...

Dank-je-wel !!!!

FotoSlag heeft enkele sponsoren die elk jaar een attentie rond de feestdagen krijgen als dank voor hun bijdrage gegeven.

Dat niet alleen, FotoSlag bedankte hun sponsoren ook via het sociale medium, Facebook

Lees meer...

FotoSlag heeft het weer op een rijtje staan voor 2020

Het dagelijks bestuur van fotoclub FotoSlag in Slagharen heeft haar jaarprogramma voor 2020 klaar. Het werkplan, dat met veel inbreng van de leden van FotoSlag tot stand kwam, kreeg de titel mee “Samen op weg naar het perfecte plaatje”.Tijdens de jaarvergadering in Januari hebben de leden het laatste woord en kunnen ze hun mening geven over het nieuwe jaarprogramma en kunnen ze zich uitspreken over de activiteiten, workshops en ledenbijeenkomsten die in het ‘Werkplan 2020’ staan vermeld.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

20 dec 2019: Cursus Edward - compositieleer en Urban Duisburg toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.