Urban fotografie

 Registratie gesloten
 
2
DeEik
Categorie
Bijeenkomsten
Datum
16 oktober 2019 19:30 - 21:30
Locatie
De Eik, Slagharen

Wanneer je op urbex avontuur wil gaan, is een goede voorbereiding een must. Een goede voorbereiding begint altijd thuis. Vooraf ga je op zoek naar locaties waar je heen zou willen. Google Earth is daarbij onmisbaar, omdat je op deze manier de locatie kunt checken. Ga vooral op zoek naar antwoorden op de vragen: Wat voor locatie is het? In wat voor omgeving of buurt ligt de locatie? Waar kun je onopvallend parkeren? Staan er andere huizen of panden in de buurt? Etc. Van belang is ook om erachter te komen wat de huidige staat is van het pand dat je wilt bezoeken. Probeer door middel van foto's en verhalen van andere urbexers te achterhalen hoe het pand eraan toe is. Locaties kunnen namelijk gesloopt, dichtgemaakt of weer gerenoveerd zijn; het is een kwestie van komen en gaan.

 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Corona Virus

  

Beste leden,

Het kabinet heeft 31 maart 2020 besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

Lees meer...

Classic cars of brommers kiek'n ?

Het maandelijkse uitje van FotoSlag ging deze maand richting Nieuwleusen. De activiteitencommissie had bij Noordhuis Classics een afspraak gemaakt om een ochtend te mogen fotograferen. Een 9-tal clubleden had wel interesse om de oude klassiekers op de foto te zetten. Al had men geen idee wat voor “Classic cars” men zou aantreffen! Noordhuis Classics importeert namelijk zijn aanbod uit Californië vanwege het warme en droge klimaat daar. Het voordeel hiervan is dat de auto’s in topconditie verkeren. 

Lees meer...

EEN FANTASTISCH JAAR VOOR FOTOSLAG

Op 22 januari 2020 werd in het clubonderkomen in De Eik in Slagharen de goedbezochte jaarvergadering van fotoclub FotoSlag uit Slagharen gehouden.

Het bestuur legde het jaarprogramma 2020 met de titel “Samen op Weg naar het Perfecte Plaatje” en de jaarstukken van 2019 ter goedkeuring en vaststelling voor aan de aanwezige leden.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

20 dec 2019: Cursus Edward - compositieleer en Urban Duisburg toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.