Urban fotografie

 Registratie gesloten
 
2
Categorie
Bijeenkomsten
Datum
16 oktober 2019 19:30 - 21:30
Locatie
De Eik, Slagharen

Wanneer je op urbex avontuur wil gaan, is een goede voorbereiding een must. Een goede voorbereiding begint altijd thuis. Vooraf ga je op zoek naar locaties waar je heen zou willen. Google Earth is daarbij onmisbaar, omdat je op deze manier de locatie kunt checken. Ga vooral op zoek naar antwoorden op de vragen: Wat voor locatie is het? In wat voor omgeving of buurt ligt de locatie? Waar kun je onopvallend parkeren? Staan er andere huizen of panden in de buurt? Etc. Van belang is ook om erachter te komen wat de huidige staat is van het pand dat je wilt bezoeken. Probeer door middel van foto's en verhalen van andere urbexers te achterhalen hoe het pand eraan toe is. Locaties kunnen namelijk gesloopt, dichtgemaakt of weer gerenoveerd zijn; het is een kwestie van komen en gaan.

 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Freddy Klok Masters of Photography

Freddy Klok, lid van fotoclub FotoSlag uit Slagharen, ontving onlangs voor deze prachtige high-key opname het certificaat “Master Of Photography”. Freddy kreeg het certificaat van de “Club of Black and White Photography”, een privé Facebook-groep met ruim 56.000 leden. De jury van deze onder fotografen alom gerespecteerde groep beoordeelt maandelijks duizenden zwart-wit foto’s en uitsluitend de allerbesten ontvangen het felbegeerde certificaat “Master Of Photography”.

Lees meer...

Glasrijk

Op 5 oktober 2019 reisden een aantal leden van FotoSlag ( fotoclub in Slagharen) voor een moeilijke klus naar Tubbergen. Daar vond de jaarlijkse tentoonstelling plaats. Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende manifestatie met diverse exposities op het gebied van glaskunst. Op verschillende binnen- en buitenlocaties, verspreid over Tubbergen, tonen kunstenaars beeldende kunstobjecten, installaties, design en glas-in-lood.

Lees meer...

Laatste bijeenkomst voor de vakantie van FotoSlag

Voor deze bijeenkomst is clublid en penningmeester Johan de Lange gevraagd om, in verband met de vakantie van onze leermeester, beroepsfotograaf, voorzitter en manusje van alles Edward Boer, een workshop te geven over hoe je foto’s maakt van een stilleven. Het lijkt simpel maar dat het nog niet zo eenvoudig is bleek na de pauze toen de aanwezige leden zelf hun meegebrachte voorwerpen moesten fotograferen.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

27 oktober: Cursus Edward over Urban toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.
Meer informatie Akkoord Niet akkoord