Glasrijk tubbergen

 Registratie gesloten
 
6
Categorie
Activiteiten
Datum
5 oktober 2019

Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende internationale kunstmanifestatie in Tubbergen. Op verschillende binnen- en buitenlocaties, verspreid over Tubbergen, tonen kunstenaars beeldende kunstobjecten, installaties, design en glas in lood. Dit is het grootste evenement in Nederland rond het thema glas. Het evenement vindt zijn oorsprong in de bijzondere gebrandschilderde glas-in-loodramen van de familie Nicolas in de plaatselijke Sint-Pancratiusbasiliek. Jaarlijks komen er 15.000 tot 20.000 bezoekers om de werken van bekende glaskunstenaars te bewonderen. Dit jaar is de 23e editie.

 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Leden Fotoslag op expeditie naar Duisburg

Zaterdag 30 november gingen  12 enthousiaste leden van FotoSlag naar Duisburg. 

Doel van deze reis was een bezoek aan het Landschaftspark Duisburg-Nord voor een workshop over urban fotografie.

Het middelpunt van dit 180 ha grote Landschaftspark Duisburg-Nord wordt gevormd door de ruïnes van een in 1985 stilgelegd hoogovencomplex.

Tussen 1991 en 2002 werd het terrein als openbaar park ingericht.

Het schitterende industrieel erfgoed is gratis toegankelijk en zeer geschikt voor het maken van indrukwekkende foto’s.

Lees meer...

Avondje lightpainting op clubavond

Afgelopen woensdag 20 november stond er op de agenda van de clubbijeenkomsten een avond lightpainting op het programma. Voor sommige leden een onbekend iets. Clublid Erik Veltink had deze avond voorbereid middels een presentatie en nam de diverse mogelijkheden met de leden door. 

Lees meer...

Freddy Klok Masters of Photography

Freddy Klok, lid van fotoclub FotoSlag uit Slagharen, ontving onlangs voor deze prachtige high-key opname het certificaat “Master Of Photography”. Freddy kreeg het certificaat van de “Club of Black and White Photography”, een privé Facebook-groep met ruim 56.000 leden. De jury van deze onder fotografen alom gerespecteerde groep beoordeelt maandelijks duizenden zwart-wit foto’s en uitsluitend de allerbesten ontvangen het felbegeerde certificaat “Master Of Photography”.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

27 oktober: Cursus Edward over Urban toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.
Meer informatie Akkoord Niet akkoord