Bestuursvergadering

 Registratie gesloten
 
0
Voorzittershamer
Categorie
Bestuur
Datum
5 oktober 2020 19:30
 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

Er weer eens lekker op uit.

 Maanden hebben we thuis gezeten i.v.m. het coronavirus.Wat kunnen we nog als fotoclub?  Bij ons onderkomen in De Eik konden en kunnen wij niet terecht omdat daar kwetsbare mensen wonen. Het organiseren van clubavonden zit er voorlopig dan ook niet in.

Na een dag thuiswerken of nadat je kinderen binnen online les hebben gekregen ( jijzelf niet achter de computer kan om aan fotobewerking te doen) wil je vast wel graag eens naar buiten. Mag je dan mensen tegenkomen en afspreken met fotovriend(in)? Of met clubleden? In deze tijd van onzekerheden moeten we de afgekondigde maatregelen heel serieus nemen, vindt het bestuur. 

Lees meer...

Corona Virus

  

Beste leden,

Het kabinet heeft 31 maart 2020 besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

Lees meer...

Classic cars of brommers kiek'n ?

Het maandelijkse uitje van FotoSlag ging deze maand richting Nieuwleusen. De activiteitencommissie had bij Noordhuis Classics een afspraak gemaakt om een ochtend te mogen fotograferen. Een 9-tal clubleden had wel interesse om de oude klassiekers op de foto te zetten. Al had men geen idee wat voor “Classic cars” men zou aantreffen! Noordhuis Classics importeert namelijk zijn aanbod uit Californië vanwege het warme en droge klimaat daar. Het voordeel hiervan is dat de auto’s in topconditie verkeren. 

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

23 juni 2020: Uitnodiging 10-jarig jubileum. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.