Jaarvergadering - winnaar jaaropdracht

 Registratie gesloten
 
0
DeEik
Categorie
Bijeenkomsten
Datum
22 januari 2020 19:30
Locatie
de Eik, Slagharen

Deze avond zal het bestuur het werkplan presenteren en zult u verslagen van diverse commissies te zien krijgen.

Het thema voor de jaaropdracht is 'Duo'. Neem een foto op A4 formaat mee en lever deze zonder naam in aan het begin van de avond. Ieder lid kan stemmen op zijn favoriete foto's. Zo krijgen we de winnaar van de jaaropdracht. Vorig jaar was Erik Veltink de winnaar van de jaaropdracht 2018 thema 'Sport'.

 
 

Powered by iCagenda

Laatste nieuwsberichten

EEN FANTASTISCH JAAR VOOR FOTOSLAG

Op 22 januari 2020 werd in het clubonderkomen in De Eik in Slagharen de goedbezochte jaarvergadering van fotoclub FotoSlag uit Slagharen gehouden.

Het bestuur legde het jaarprogramma 2020 met de titel “Samen op Weg naar het Perfecte Plaatje” en de jaarstukken van 2019 ter goedkeuring en vaststelling voor aan de aanwezige leden.

Lees meer...

Dank-je-wel !!!!

FotoSlag heeft enkele sponsoren die elk jaar een attentie rond de feestdagen krijgen als dank voor hun bijdrage gegeven.

Dat niet alleen, FotoSlag bedankte hun sponsoren ook via het sociale medium, Facebook

Lees meer...

FotoSlag heeft het weer op een rijtje staan voor 2020

Het dagelijks bestuur van fotoclub FotoSlag in Slagharen heeft haar jaarprogramma voor 2020 klaar. Het werkplan, dat met veel inbreng van de leden van FotoSlag tot stand kwam, kreeg de titel mee “Samen op weg naar het perfecte plaatje”.Tijdens de jaarvergadering in Januari hebben de leden het laatste woord en kunnen ze hun mening geven over het nieuwe jaarprogramma en kunnen ze zich uitspreken over de activiteiten, workshops en ledenbijeenkomsten die in het ‘Werkplan 2020’ staan vermeld.

Lees meer...

Nieuw op de site voor leden

20 dec 2019: Cursus Edward - compositieleer en Urban Duisburg toegevoegd. Lees meer...

Door het gebruik van functionele cookies kunnen wij de website zo optimaal mogelijk laten functioneren. We leggen u graag uit hoe we met privacygevoelige cookies omgaan.