Als er één groep is die regelmatig behoefte heeft aan goede afbeeldingen dan zijn het wel de Web Design bureau's. Hoe kom je aan goede, scherpe en rechtenvrije foto's? Er zijn voldoende organisaties die hier tegen een aanzienlijk bedrag graag op in spelen. In een aantal gevallen kunnen we dit wellicht ook anders organiseren.

FotoSlag is immers een club van enthousiaste foto amateurs die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De hoeveelheden foto's die door de leden worden gemaakt liegen er niet om. Nu zijn dat natuurlijk niet allemaal foto's welke geschikt zijn voor een website maar ongetwijfeld zitten daar ook die pareltjes tussen waarmee u net die bijzondere uitstraling aan uw website kunt geven.

Als er dus ergens een match te maken zou zijn dan is het wel tussen FotoSlag en de webdesigners in Nederland. Vandaar dat we in dit deel van onze website een selectie van ons materiaal willen tonen. Ook als een gewenste afbeelding nog niet op de site beschikbaar mocht zijn dan leidt een gerichte vraag al snel tot een zoektocht door evenveel fotoarchieven als FotoSlag leden heeft.

De reeds aanwezige foto's vindt u hier, gesorteerd per categorie.