Nieuws

newspaperOnderstaande nieuwsberichten geven een beeld van de door FotoSlag georganiseerde activiteiten en de manier waarop de leden dit hebben ervaren.

Zoals het een fotoclub betaamt zijn de berichten voorzien van de tijdens de activiteiten vastgelegde sfeer impressies.

 

Jaarlijks uitje Fotoslag

Jolande Peper

Afgelopen zaterdag 20 april was het zover, ons jaarlijks uitje van Fotoslag.

Op naar Luttergeest, naar Pantropica om de mooiste highlights uit de tropen te ontdekken.

Fotoslag leden naar Landbouw museum Avereest

Afgelopen Zaterdag (24-02)  konden de Fotoslag leden naar het eerste uitje van dit jaar. Dit  was naar het Landbouw museum Avereest  in Dedemsvaart .

Rond de klok van 10.00 uur werden we hier verwacht.  Er werd uitleg gegeven Hoe het Landbouw museum was ontstaan. Onderwijl kwamen  de laatsten binnen druppelen. 

Fotograferen bij Haverkort interieurs

We zouden om 9.30 uur vertrekken vanaf het kerkplein in Slagharen, dus tegen 9.00 in de auto gestapt en dan nog even de navigatie instellen. Ojee , de navigatie kent geen kerkplein Slagharen en Google maps ook niet.

De Horte, een huis en een landgoed

Zaterdag 30 september was weer een dag dat enkele leden van FotoSlag gezamenlijk op pad gingen. Dit maal ging de reis(je) naar Dalfsen, naar de Horte.

Rond 1800 kocht de oud-resident aan het hof van de sultan van Mataram, Jo[h]annes Matthias van Rhijn, de terreinen De Horte en de voormalige havezate Dieze .

Oldtimers bij Neutel Trading in De Krim

Op 16 september togen we met 7 leden naar Neutel Trading in de Krim om oude auto’s te fotograferen. De garagehouder had een aantal prachtige en ook een aantal minder mooie auto’s en een paar motoren gereedstaan om te fotograferen.

Fiets puzzeltocht

In de week van 11 t/m 17 juni organiseerde Gewoon Gezond Slagharen, onder leiding van Alma van de Velde als combinatiefunctionaris team Sport & Accommodaties van de gemeente Hardenberg, een gezondheidsweek. Tijdens deze week vonden er in Slagharen verschillende activiteiten plaats.

Een van de activiteiten was een fiets puzzeltocht. Deze tocht werd georganiseerd door FotoSlag.

Contact

Bij vragen horen we dat graag van u

Maak daarvoor graag gebruik van ons contactformulier

Bijeenkomsten

De Eik

Coevorderweg 31
Slagharen

Adres

Fotoslag e.o

Ervenweg 84
7773 DX  Hardenberg

Agenda