Voor het laatste uitstapje van het seizoen 2012-2013 van FotoSlag verzamelden zich op het kerkplein in Slagharen de leden die zich hadden opgegeven bij de activiteitencommissie voor het laatste uitstapje van de fotoclub. Dit maal ging de reis niet zover. Kort bij huis, maar o,o,o zo gezellig en leerzaam.

We gingen ’s morgens naar ons clublid mevrouw J. Kelder aan de Posthoornweg in De Krim waar we werden onthaald met een heerlijke Hollandse bak koffie en iets lekkers. ‘s Middags ging het uitstapje verder in Lutten.

Henk en Jetske Kelder Zijn aangesloten bij de landelijke vereniging van Groei en Bloei. Een vereniging van tuinliefhebbers waarvan de aangesloten leden jaarlijks hun tuin voor tuinliefhebbers openstellen. In de tuin van Kelder bevindt zich een voortuin met gazon en borders met een grote variatie aan planten. Achter het huis schaduwborders,fruit en moestuin. Zijtuin met grote vijver en borders met veel verschillende planten en bomen o.a. Notofagus, Liriodendron, Cercis, Gleditsia sunburst. Tuinhuisje met diverse verzamelingen en meerdere terrasjes.

Hier hebben wij onze hart opgehaald, waarna we om 12.30 uur vertrokken richting Lutten.

Ina van Dijk

In Lutten woont aan de de Zwartedijk ons lid I. van Dijk. Zij heeft een andere tuin dan mevrouw Kelder, wat zeer zeker ook de moeite waard was deze te bezoeken om leuke plaatjes te schieten. Toen we tegen 13.00 uur in Lutten waren aangekomen stond daar een uitgebreide lunch voor ons klaar, alles erop en eraan, ons aangeboden en geserveerd door mevrouw van Dijk. Wat wilde onze buikjes nog meer? Een leuke afsluiting van ons fotoseizoen.

Wij danken de activiteitencommissie, de dames Kelder en van Dijk en alle leden die het afgelopen jaar erbij zijn geweest tijdens de uitstapjes voor de gezelligheid, plezier, lol en de leerzame uurtjes.