Op 23 september 2013 kregen de leden al vroeg het onderstaande mailtje van onze activiteitencommissie over het op één na laatste uitstapje, op 5 oktober, van 2013.

"Hallo allemaal,

Hierbij nodigt de activiteitencommissie jullie uit voor het volgende foto-uitstapje. Zaterdag 5 oktober brengen we een bezoek aan Glasrijk Tubbergen. We vertrekken om 10.15 uur van het kerkplein in Slagharen. Iets later dan gewoonlijk, maar de manifestatie is dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur. We hopen op een goede opkomst. Kijk eens op de website want het is zeker de moeite waard. Jullie kunnen je tot uiterlijk donderdag 3 oktober bij mij aanmelden. Hierna hebben we in 2013 nog één uitstapje gepland en zal de activiteitencommissie zich dus moeten gaan buigen over een programma voor 2014. Hebben jullie hiervoor nog ideeën laat ons dat dan weten. We proberen een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen met voor elk wat wils. Ideeën en tips kunnen jullie voor 1 november sturen naar Karel, Herman of ondergetekende. Graag schriftelijk zodat we het niet kunnen vergeten. Graag tot ziens op zaterdag 5 oktober.

Vriendelijke groet mede namens Herman en Karel,

Janny van den Broek "  

Glas fascineert

Glasrijk Tubbergen is een brede tentoonstelling waarin werk wordt getoond van het medium glas of waar het medium glas een onderdeel van uit maakt. Glas roept emotie op.

Uniek

Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende manifestatie met diverse exposities op het gebied van glaskunst. Op verschillende binnen- en buitenlocaties, verspreid over Tubbergen, tonen kunstenaars beeldende kunstobjecten, installaties, design en glas-in-lood. Tijdens de wandeling door Tubbergen werden we keer op keer verrast door grote en kleine kunstwerken. Vooral in het bos was een unieke locatie want glas in de buitenlucht is buitengewoon kwetsbaar, speciaal als het om grote objecten gaat.

Onderstaand enkele foto's.