PERSBERICHT

Fotoclub FotoSlag uit Slagharen lanceert vandaag haar nieuwe SSL beveiligde website. ‘Inspirerend, eenvoudig, overzichtelijk’, zo wordt het genoemd door de twee actieve clubleden die er maanden aan hebben gewerkt.

Er is nadrukkelijk ook rekening gehouden met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bezoekers kunnen op onze site ook onze Privacyverklaring terugvinden. In dit document wordt precies aangegeven hoe en met welke persoonsgegevens er wordt gewerkt door de "Vereniging FotoSlag", zoals opgericht op 1 december 2010.

Dat wij zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan is vanzelfsprekend, daar was voor ons geen AVG voor nodig. Conform deze wetgeving hebben we in dit document wel voor onze website bezoekers uiteengezet waarvoor wij de persoonsgegevens precies gebruiken, hoe wij met die persoonsgegevens omgaan en met welke partijen wij welke gegevens delen.

Door het beveiligde deel van de website als opslagmedium te gebruiken, kunnen we personen waarvan de gegevens zijn opgeslagen, eveneens toegang bieden tot een overzicht van de van hun vastgelegde gegevens waardoor volledige transparantie ontstaat.

Na maanden van brainstormen, ontwerpen, bouwen en puntjes op de i zetten is het zover: de lancering van onze nieuwe website, https://www.fotoslag.nl Bekijk de verbeterde agenda, zoekfunctie en navigatie. Ontdek wat FotoSlag te bieden heeft en wat ze zoal doen. In de agenda vindt u bijvoorbeeld gemakkelijk het programma en de datum van de bijeenkomsten terug. De nieuwe site is ook geschikt voor smartphone en tablet, zodat belangstellenden altijd en overal informatie over FotoSlag kunnen bekijken.

Tijdens de ledenbijeenkomst op 19 september werden de leden door de bouwers van de nieuwe FotoSlag website meegenomen in het gehele ontwerpproces en werd er tevens uitgelegd wat de bedoeling is met de verschillende opties op de site. Nadat alle opties en mogelijkheden waren besproken werden er enkele wijzigingen voorgesteld die de website bouwers nog zullen verwerken.

Nu het basisontwerp is geaccepteerd zal de komende periode vooral in het teken staan van het toevoegen van het door de leden aan te dragen beeldmateriaal. Per slot van rekening zijn we een Fotoclub.

Bezoekers van onze website worden nadrukkelijk gevraagd hun mening en eventuele op- of aanmerkingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar te maken.