Helpt u ons mee?
Rabobank Clubkas campagneDe Rabobank Vaart en Vechtstreek heeft ook dit jaar een Rabobank Clubkas Campagne. We hebben ons daartoe ingeschreven. Met als doel (les)materiaal aan te schaffen voor de leden en toekomstige leden. Wat doen wij ? We komen iedere derde woensdagavond van de maand (behalve de maanden Juli en Augustus) bij elkaar in De Eik in Slagharen.

Op deze avond staat de hobby fotografie centraal door middel van:
 Het bespreken van door de leden gemaakte foto's;
 Eventueel uitleg van onze docent / (beroeps) fotograaf;
 Het bespreken van uiteenlopende thema's.
De leden gaan minimaal zes keer per jaar fotograferen op locatie. Meestal is dit op een zaterdag.
Buiten dat wordt er eventueel gefotografeerd op uitnodiging, Deze foto's kunnen mogelijk later te koop aangeboden worden via de site van Fotoslag. Dit is afhankelijk van de gemaakte afspraken met de opdrachtgever.
Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Doe mee en steun ons !

Ieder lid van de Rabobank ontvangt van de Rabobank een stembiljet waarop drie stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard. Helpt u ons ? HARTELIJK DANK !!!