Beste leden,

Het kabinet heeft 31 maart 2020 besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

De verlenging is noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus te kunnen controleren, kwetsbare groepen te beschermen en ervoor te zorgen dat zorgverleners en ziekenhuizen de grote druk aankunnen.

Het komt er dus op aan dat alle Nederlanders samen de maatregelen volhouden, want het risico op besmetting is nog groot. Het blijven naleven van de maatregelen is daarom cruciaal.

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Bovenstaande betekent dus dat, hoe vervelend wij het ook vinden, het bestuur heeft besloten al onze activiteiten tot 28 april nog stil liggen. Mocht het kabinet besluiten eerder of later de maatregelen in te trekken wij dan u dit laten weten.

BLIJF GEZOND EN HOUD U AAN DE MAATREGELEN VAN DE REGERING EN DE ADVIEZEN VAN HET RIVM !!