Maanden hebben we thuis gezeten i.v.m. het coronavirus.Wat kunnen we nog als fotoclub?  Bij ons onderkomen in De Eik konden en kunnen wij niet terecht omdat daar kwetsbare mensen wonen. Het organiseren van clubavonden zit er voorlopig dan ook niet in.

 

Na een dag thuiswerken of nadat je kinderen binnen online les hebben gekregen ( jijzelf niet achter de computer kan om aan fotobewerking te doen) wil je vast wel graag eens naar buiten. Mag je dan mensen tegenkomen en afspreken met fotovriend(in)? Of met clubleden? In deze tijd van onzekerheden moeten we de afgekondigde maatregelen heel serieus nemen, vindt het bestuur.

Aan de oproep om samen in het Reestdal gebied te gaan fotograferen werd massaal gehoor gegeven door de leden.

Koffie /thee met koek,een kop soep met broodje werd aangeboden door het bestuur als herstart van declubactiviteiten. Door bestuurslid Nicole Hengelaar-Buné waren drie prachtigewandelroutes uitgezet zodat een ieder zijn of haar weg kon gaan.

En zo vertrokken we Zaterdagmorgen 26 september 2020 om 10.30 uur nadat we koffie/thee en koekhadden genuttigd, met een 20-tal leden het Reestdal gebied in. Nadat iedereen volgens afgesproken tijd om 13.00 uur weer terug was bij Brasserie de Boerderij(camping Si-Es-AN) , konden we genieten van een heerlijke kop soep met broodje.Terugkijkend kunnen we spreken van een geslaagde morgen/middag. En dit smaakt naar meer!!