Onderstaand nemen we graag een overzicht op van de huidige FotoSlag sponsoren. Tegelijkertijd is het natuurlijk ook een hele mooie manier om onze sponsor organisaties extra onder de aandacht te brengen. Dit is natuurlijk ook de reden dat wij zowel via het logo als de tekst graag doorlinken naar de desbetreffende website van de sponsor. 

Kijk als toekomstige sponsor vooral ook eens op een van onze geïnstalleerde informatiezuilen. Het geeft u gelijk een goed beeld hoe ook u uw producten en diensten op een leuke manier en tegen superlage kosten onder de aandacht kunt brengen.

Logo Kosse euronics Kosse Slagharen is een landelijk erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in installatietechnieken, stalinrichtingen voor pluimvee-, varkens- en rundveehouderij, en consumenten electronica.

Herenstraat 7, Slagharen | www.kosse.nl 
   
BPG Logos Peters Peters Hout & Bouwmaterialen is al 80 jaar een begrip in de ruime omgeving van Slagharen. Snelle vakkundige leveringen, goed en eerlijk advies en ruime voorraden tegen scherpe prijzen. 

Coevorderweg noord 16, Slagharen | www.petersbouwmaterialen.nl 
   
logo veurinkmode Veurink Mode bestaat sinds 1981. Dankzij ons enorme, gevarieerde assortiment slaagt u altijd. Plak daar de scherpe prijsstickers op en u begrijpt waarom we een begrip in Hardenberg zijn geworden.

Looweg 51, Coevorden | parkweg 1a, Hardenberg | hessenweg 5, Ommen | www.veurinkmode.nl 
   
Podotherapie van Huizen leemhuis

Visie podotherapie A. van Huizen – Binnen de praktijk staat de patiënt centraal, de patiënt is te alle tijden leidend in de therapie. De behandelrelatie is gelijkwaardig, binnen de praktijk hangt een open sfeer waar alles bespreekbaar is.

https://podotherapievanhuizen.nl/

   

Gordijnmagazijn, hét adres voor overgordijnen, kindergordijnen. inbetweens, vitrages, binnenzonwering en nog veel meer. Bij gordijnmagazijnSlagharen vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige gordijnen tegen de meest scherpe prijzen.

http://www.gordijnmagazijn.nl

   

Hardenberg Bandenservice in Overijssel is al bijna 25 jaar uw bandenspecialist. In ons familiebedrijf wordt u goed geadviseerd, snel en vakkundig geholpen. Naast een uitgebreid assortiment aan banden en producten, bieden wij u ook een breed scala aan diensten.

https://www.bandenservicehardenberg.nl/