Evenals bijna iedere andere vereniging is ook FotoSlag altijd op zoek naar mogelijkheden om de gemeenschappelijke hobby betaalbaar te houden. Een belangrijk middel hiertoe is het aan de vereniging verbinden van een aantal sponsoren.

Sponsorschap is echter geen liefdadigheid. Het moet de sponsororganisatie natuurlijk ook iets opleveren. Met de business van de sponsor en de creativiteit van FotoSlag is er een effectieve manier te vinden waarop het mes aan twee kanten snijdt; voordelen voor zowel de sponsor als voor FotoSlag.

De FotoSlag Informatiezuil

Eén van de mogelijkheden die we als FotoSlag hebben uitgewerkt, bestaat uit de FotoSlag informatiezuil.

Een dergelijke informatiezuil kan bijvoorbeeld worden aangebracht in een etalage aan een drukke winkelstraat of in de wachtruimte van een organisatie. Met name de informatiezuilen die in een etalage zijn aangebracht maken het mogelijk om naast het mooie beeldmateriaal van FotoSlag eveneens de producten of diensten van onze sponsoren te tonen. Door het continu wijzigend beeld van de  afbeeldingen wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken terwijl tussen het beeldmateriaal door de informatie van de sponsor organisatie onder de aandacht wordt gebracht.

Een bewezen effectieve manier om uw informatie, aanbieding of boodschap over te brengen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Voor een advertentie in een van de landelijke dagbladen wordt U al meer in rekening gebracht dan voor een heel jaar gebruik van een FotoSlag informatiezuil.

Doorlopende exposities

Een andere mogelijkheid betreft het inrichten van een doorlopende expositie op apparatuur van de sponsor organisatie zelf. Deze mogelijkheid is bijvoobeeld zeer geschikt voor wachtkamers waar men de bezoekers graag van informatie wil voorzien doch dit wil afwisselen met mooi beeldmateriaal om de aandacht van de bezoeker gevangen te houden.

Adverteerders

Als laatste in de rij met mogelijkheden kennen we de groep adverteerders die graag hun bedrijf onder de aandacht willen brengen binnen de fotoclub en de bezoekers van haar website. Binnenkort bieden we daarom de mogelijkheid tot het adverteren op onze website.